ΧΟΡΗΓΟΙ

EUROBANK

egg-logo
Πρόγραμμα egg-enter•grow•go

Το egg-enter•grow•go αποτελεί μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia. Στοχεύει στη στήριξη της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας και στην ενίσχυση της προοπτικής βιώσιμης απασχόλησης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, ιδιαίτερα των νέων.

Το Πρόγραμμα παρέχει σε νεανικές επιχειρηματικές ομάδες ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης (incubation), επιτάχυνσης (acceleration) και συνεργασίας (co-working), προσφέροντάς τους μια σειρά από υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία, που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν και να επιταχύνουν τη μετατροπή του επιχειρηματικού τους σχεδίου, μιας αρχικής ιδέας ή ενός πρωτόλειου πρωτοτύπου, σε ένα ολοκληρωμένο και επιχειρηματικά αξιοποιήσιμο προϊόν ή υπηρεσία. Περισσότερα..

Τύπος:
Χρυσός Χορηγός
Website:
eurobank

ΒΙΚΟΣ ΑΕ

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990, ενώ το 1992 ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος». Το καλοκαίρι του 2014, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε μπήκε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας παράλληλα μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ». Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. διαθέτει 2 εργοστάσια για την παραγωγή νερού και αναψυκτικών με 9 σύγχρονες γραμμές παραγωγής συνολικής δυναμικότητας 210.000 λίτρων/ώρα, ενώ το τρίτο εργοστάσιο PETCOM plastics παράγει εξειδικευμένα πλαστικά. Η εταιρεία ενίσχυσε περαιτέρω τις πωλήσεις και τη διανομή της με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, και δημιούργησε κέντρα διανομής στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μέσω της θυγατρικής της “IQ Brands”. Περισσότερα..

Realfm97.8

Ο όμιλος Real Group δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια δυναμικά στον χώρο των media.

To Real Group έχει κάτω από την «ομπρέλα» του τις εβδομαδιαίες εφημερίδες Real News που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή και την πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο.

Τα ραδιόφωνά μας, ο Realfm 97,8 (Αθήνα) και o Realfm 107,1 (Θεσσαλονίκη) βρίσκονται σταθερά πρώτοι στις μετρήσεις ακροαματικότητας.

Επίσης, η Realpress εκδίδει ένθετα περιοδικά αλλά και ειδικές εκδόσεις. Την παρουσία του Real Group στον χώρο των media συμπληρώνει το δημοσιογραφικό portal real.gr.

INDUSTRY DISRUPTORS

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC), είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει στόχο τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών με αναγνωρισμένους φορείς στήριξης της επιχειρηματικότητας του εξωτερικού, οι ID-GC προσφέρουν τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να ωριμάσουν τις ιδέες τους μέσα από δικτύωση, διαγωνισμούς, εκπαίδευση, χρηματοδότηση, mentorship, και στρατηγικές επικοινωνίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες μιας start-up επιχείρησης. Περισσότερα..