ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Ζωή Βασιλείου — Senior Financial Analyst, Ionian Capital

Η κα Βασιλείου διαθέτει εμπειρία άνω των 18 ετών στην ανάλυση και αποτίμηση εταιριών οι οποίες προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα κλάδων στην Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται στην εταιρία IONIAN CAPITAL ως Senior Financial Analyst και είναι ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο Δ.Σ. της ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΑΕ. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως αναλύτρια και επικεφαλής τμημάτων ανάλυσης σε διάφορες χρηματιστηριακές εταιρίες, ενώ υπήρξε μέλος της επενδυτικής επιτροπής του Αμοιβαίου Κεφαλαίου των Ασφαλιστικών Οργανισμών την περίοδο 2010 – 2012. Περισσότερα..

Στέργιος Βλαχόπουλος — Ιδρυτής Extended DISC International

Ο Στέργιος Βλαχόπουλος κατέχει πτυχίο στην Λειτουργία Συστημάτων Πληροφορικής και τον Προγραμματισμό και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στο σύστημα της πολυεθνικής εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων Extended DISC International. Περισσότερα..

Μαρία Γεωργαλά — Επικοινωνιολόγος/Σύμβουλος Καριέρας Skywalker.gr

Η Μαρία Γεωργαλά σπούδασε Κοινωνιολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Παρίσι στον τομέα της Επικοινωνίας και Πληροφορίας. Κατέχει την επαγγελματική πιστοποίηση Σύμβουλου Καριέρας, GCDF από τον Διεθνή Οργανισμό NBCBC (National Board for Certified Counselors).Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και στον επιχειρηματικό τομέα με εξειδίκευση στις Νέες Τεχνολογίες /Τηλεπικοινωνίες.

Δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας με εξειδίκευση στο Mentoring Επιχειρηματικότητας και ως Εισηγήτρια Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Ενηλίκων. Είναι επίσης συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Γιώργος Δημόπουλος — Managing Partner Verallis

O Γιώργος Δημόπουλος έχει εμπειρία πάνω από 15 χρόνια στον τομέα της διαχείρισης έργων σε εταιρίες όπως οι Αττικό Μετρό, Άκτωρ, S&B Ορυκτά, και Piscines Ideales. Στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει διακριθεί για τις επιδόσεις του σε θέματα διαχείρισης κόστους και έχει διαπραγματευτεί συμβόλαια αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. “Έχει συμμετάσχει ως μέλος σε εξειδικευμένες επιστημονικές επιτροπές και έχει δώσει διαλέξεις για θέματα project management και διαχείρισης κόστους σε διάφορα συνέδρια.

Ο κ. Δημόπουλος έχει πτυχίο Μηχανικού Μεταλλείων από το Εθνικό Μετσόβειο Πανεπιστήμιο και επενδύει πολύ χρόνο στη δια βίου μάθηση. Από το Μάιο του 2007 ανέλαβε τη θέση του Managing Partner της VERALLIS.

Χριστίνα Κουντουριώτη — Coordinator Θερμοκοιτίδα Nεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας

Η Χριστίνα Κουντουριώτη είναι στέλεχος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) με εμπειρία στoν τομέα της οικονομικής διοίκησης και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, ενώ από τις αρχές του 2014 είναι μέλος της ομάδας υλοποίησης του έργου με τίτλο ”Δημιουργία Θερμοκοιτίδας Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων στο Δήμο Αθηναίων”, που υλοποιείται από το ΕΒΕΑ. Έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παρακολούθηση όλων των δράσεων της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.). Περισσότερα..

Γιώργος Κρικέλας — Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mentoring AE

Ο Γιώργος Κρικέλας δραστηριοποιείται 19 χρόνια στο σχεδιασμό, την ίδρυση, τη λειτουργία και τη συμβουλευτική επιχειρήσεων. Σπούδασε δημοσιογραφία και για 15 χρόνια εργάστηκε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Mega Channel, ΑΝΤ1 TV, Flash 9.61, κλπ.). Από το 1995 έχει συμμετάσχει στον επιχειρηματικό σχεδιασμό, την ίδρυση και τη λειτουργία εταιρειών στο χώρο των εκδόσεων (Knowledge Systems-KnowSys ΑΕ και DiGi Press ΑΕ), της επικοινωνίας (e-Decathlon ΑΕ και F1 ΕΠΕ), του εμπορίου (MDG Europe AE), της παροχής υπηρεσιών (Mentoring AE, MCI SRL-Ρουμανία και Magnum Opus ΕΠΕ), της πληροφορικής (Project On Line ΑΕ, Upscale) ενώ έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης με άλλες ελληνικές και ξένες εταιρείες όπως η Smart Home Hellas, IHG (Australia), Astrea Συμβουλευτική (Κύπρος), κ.α. Από το 2013 είναι Πρόεδρος της κοινωνικής επιχείρησης «Αμφιτρίτη ΚΟΙΣΝΕΠ» και από το 2014 τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ). Περισσότερα..

Κωνσταντίνος Λαύκας — Συνιδρυτής, Microglobals

Ο Κωνσταντίνος Λαύκας έχει παρουσία στον επιχειρηματικό κόσμο για 20 έτη, έχοντας συνεργαστεί σαν υψηλόβαθμο στέλεχος με πολυεθνικούς (Shell Gas, Alfa Laval) και μεγάλους ελληνικούς ομίλους (Μ.Ι. Μαίλλης, Αέριο Αττικής, Μπήτρος, Sunlight). Περισσότερα..

Αντώνης Λιβιεράτος — Σύμβουλος Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ο Δρ Αντώνης Λιβιεράτος είναι σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής των επιχειρήσεων, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρηματικότητας στην Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και παράλληλα διδάσκει ‘Στρατηγική των Επιχειρήσεων’ στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Απέκτησε το διδακτορικό του στην καινοτομία και τη στρατηγική των επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Universite Paris Sud 11, το μεταπτυχιακό του (DESS) στη ‘Διοίκηση Καινοτομίας και Τεχνολογίας’ από το Πανεπιστήμιο Universite Paris Dauphine 9 ενώ έλαβε το Πτυχίο του στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μαρία Νομικού — Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Βρετανικό Συμβούλιο

Η Μαρία Νομικού σπούδασε Θεατρικές Σπουδές στο ΕΚΠΑ. Ως μέλος της Δεξαμενής των Εκπαιδευτών του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας συνεργάστηκε με το Συμβούλιο της Ευρώπης, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη στο Κόσοβο, τα Υπουργεία Παιδείας 3 χωρών, πολλές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε εθνικό και Eυρωπαϊκό επίπεδο κα. Έχει επιμεληθεί 5 εκδόσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου στον τομέα της κατάρτισης νέων και της μη τυπικής εκπαίδευσης. Εργάζεται στο Βρετάνικο Συμβούλιο ως Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στον τομέα της Εκπαίδευσης και Κοινωνίας.

Παναγιώτης Οικονόμου — Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων STEP

Ο Παναγιώτης Οικονόμου ξεκίνησε να εργάζεται το 1996 στη CISV International (Newcastle upon Tyne). Στην Ελλάδα επέστρεψε το 1997 και εργάστηκε στην 01 Πληροφορική ως σύμβουλος πληροφορικής και project manager. Το 2002 ανέλαβε να οργανώσει το Τμήμα Δημοσίου Τομέα στη Hitech Consultants. Από το 2005 έως το 2008 εργάστηκε ως freelancer και το 2008 ίδρυσε την εταιρείας συμβούλων STEP. Έχει υλοποιήσει πολλά έργα τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Αγαπάει τη δουλειά του, είναι βέβαιος ότι δεν θα είχε καταφέρει πολλά χωρίς την ομάδα του και αισθάνεται περήφανος που έχει υποστηρίξει πάνω από 100 επιχειρήσεις να υλοποιήσουν επενδύσεις μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.